Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Schommel geplaatst!
01 augustus 2022
De wens/droom van vele leerlingen is in vervulling gegaan, Vlinderslag heeft een schommel! Vanuit het opgehaalde sponsorloopgeld en een bijdrage van Vlinderslag is het gelukt. We zijn erg blij me de schommel en wensen alle leerlingen (maar ook ouders) veel schommelplezier.
Lees meer
Amersfoorts School Damtoernooi
06 april 2022
Afgelopen zondag was het School Damtoernooi voor groep 5 & 6 en groep 7 & 8. 50 kinderen streden om de titel School Damkampioen van Amersfoort.
Lees meer
Nieuwe kantoorunits in gebruik
18 maart 2022
Op woensdag 9 maart zijn er twee nieuwe werkplekken in het hoofdgebouw van Vlinderslag geplaatst door vakkundige medewerkers van TOC Eemland uit Bunschoten. De extra werkplekken zijn geschikt voor medewerkers en kinderen om rustig in te kunnen werken, ook kunnen er (kind)gesprekken plaatsvinden.
Lees meer
Circuitmiddagen op/met Het Element
14 maart 2022
Gisteren, vrijdag 11 maart, was de eerste circuitmiddag op Het Element. Met 100 leerlingen, leerkrachten en ouders hebben we een geweldige middag ervaren.
Lees meer
Schoolveldvoetbaltoernooi groep 5/6
11 maart 2022
Vrijdag 11 maart hebben de leerlingen van groep 5/6 op zeer sportieve wijze laten zien hoe leuk het is om samen mee te doen aan het schoolveldvoetbaltoernooi. Er zijn mooie doelpunten gemaakt, er werd goed samengespeeld, maar bovenal is er sportief gespeeld.
Lees meer
Programmeerschool op Vlinderslag
08 maart 2022
Groep 7 heeft op dinsdag 8 maart kennis mogen maken met de medewerkers en het lesprogramma van De
Programmeerschool.
Lees meer
De beste Vlinderslag wensen!
23 december 2021
Wij willen iedereen hele fijne (kerst)dagen wensen en alvast een goede jaarwisseling!! Op naar een leerzaam, vreedzaam en gezond 2022!
Lees meer
Dynamische schooldag
18 november 2021
Vandaag was groep 6/7 te gast bij Playground33. Daar zijn zij bezig geweest met bewegend leren. De leermatten, samenwerkingsvormen en de X-Wall zijn een enorm succes onder de leerlingen.
Lees meer
Schoen zetten met Rommelpiet
17 november 2021
Sinterklaas en de pieten zijn weer in het land. Gelukkig hebben zij Vlinderslag ook weer weten te vinden. In alle klassen zijn de schoenen gezet.
Lees meer
Groep 1/2 bezoek de boerderij van Wim & Amanda
09 november 2021
Groep 1/2B heeft vandaag een leerzame ochtend op de boerderij van boer Wim en boerin Amanda gehad. Zij hebben ervaren hoe het is om voor een ochtend een echte boer of boerin te zijn.
Lees meer
Pagina 2 van 3Eerste   Vorige   1  [2]  3  Volgende   Laatste   
Spelen Leren Ontmoeten

Contact

Kindcentrum Vlinderslag
Evertsenstraat 39
3814 SG Amersfoort
info.vlinderslag@meerkring.nl
033 4701202

Website vragen/opmerkingen:
maikel.hop@meerkring.nl of ali.elmallouki@meerkring.nl

Plan route

Stichting

Het kindcentrum is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort en SKA kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring of SKA precies doen? Kijk dan op meerkring.nl of ska.nl